virtuele set tricaster xd300 newtek live internet webacst streaming video flash windows media vc11 mpeg2

Virtuele Set chromakey tricaster newtek streaming video - NewTek TriCaster Marshall Aja professional video

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NewTek > TriCaster

Klik hier voor VSE2.5 PDF informatie


Wat is een virtuele set
Dit kan zo simpel zijn als een foto en een presentator die gekeyd wordt op de achtergrond, of u maakt een futuristische set aan met de speciale Lightwave templates, inclusief reflecties en licht effecten u kunt dus uw eigen fantasie toepassen voor uw virtuele studio.

U kunt live presenteren of een opgenomen presentator afspelen via de ingebouwde virtuele digitale spelers.

TriCaster LiveSet levert u een perfecte op hardware gebaseerde live chromakey en virtuele set, voor een prijs die u zal verbazen.
Alle camera ingangen kunnen een camera hoek vertegenwoordigen in de virtuele set, u kunt schakelen tussen de verschillende camera standpunten maar ook faden of realtime 3D transitions toepassen, plus graphics en realtime video afspelen binnen de virtuele sets.Als optie is deVSE Virtuele Set VSE2.5 software leverbaar deze kunt u ook op een standalone 64bit windows computer installeren waarbij u als gebruiker/ operator zelf de vormgeving van een virtuele set kunt veranderen zonder gebruik te maken van een 3D compositing programma,Waarom een virtuele set: (laat uw hamer en spijkers maar thuis)

Laat uw fantasie maar spelen u heeft enkel een compacte studio of lokatie nodig b.v een keine kantoor ruimte is voldoende Enkel een chromakey achterkant voor de presentator en laat deze verschijnen in de meest prachtige omgevingen, u laat dus een zeer hoge en kwalitatieve studio omgeving zien tegen de fractie van de kosten. Dus zeer toepasbaar voor themakanalen en (live) internet televisi en voor uw bedrijfs content branding.

Een studio desk kan automatisch ingekeyd worden voor de presentator over een fysiek aanwezige tafel heen (die oude plastic keukentafel ziet u dus niet meer).
U kunt ook snel omschakelen tussen de diverse virtuele sets, hierdoor kunt u wisselen tussen een nieuws presentatie naar een sport presentatie of van de ene product presentatie van een bepaald merk of uiting naar een andere, met enkel een druk op de knop.Maak PAN/TILT/STATIEF bewegingen
binnen de virtuele set zonder gebruik van een camera man/vrouw *

Binnen de virtuele set kunt u een instart video afspelen vanaf u ingebouwde virtuele speler, en u kunt schaduw, doorschijning (b.v. een glastafel) en licht effecten creeren.

Gebruik uw smartphone of dslr camera om een hoge resolutie panorama foto te maken en lees die rechtstreeks in VSE2.5 software en maak en een Virtuele set van, mogelijkheden te over.*


* mogelijkheden zijn  afhankelijk van type TriCaster

Wij kunnen eventueel op maat gemaakte virtuele sets voor u aanmaken of aanpassen in uw vormgeving
                                                                               

Verander eenvoudig met VSE2.5 software de studio haal b.v. een desk weg of voeg items toe en verander kleurstellingen etc.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu