Vaddio camera remote control - NewTek TriCaster Marshall Aja professional video

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vaddio remote camera

Vaddio Remote camera control oplossingen
Vaddio levert een compleet programma voor remote besturing van camera's met hun eigen lijn van controllers, switchers en 19"  CCU controllers om camera's makkelijk  kleur te kunnen  corrigeren en aan te sturen via simpele ethernet kabel voor alle functies inclusief  HD video over Ethernet, stuursignalen en camera netvoeding.

Tevens levert Vaddio systemen voor video conferencing en b.v. video tracking systemen voor het volgen van personen bij b.v. vergaderingen of in college zalen.

Kijk voor het gehele programma op vaddio.com


Neem contact met ons op bij vragen of prijzen en voor het samenstellen van een compleet systeem en vrijblijvende aanbieding (merkonafhankelijk)


Vaddio ProductionView Precision Camera controller
Zeer geschikt voor het aansturen van zeven PTZ camera's met ingebouwde CCU controle voor kleur correctie en de Iris aansturing.
Professionele joystick voor camera sturing en aparte grote focus knop.
Afhankelijk van het camera type kunnen settings en presets opgeslagen worden in het geheugen, meerdere controllers kunnen aan elkaar gelinkt worden.
Tevens is het mogelijk om de controller te koppelen aan een Vaddio CCU of switcher

Vaddio HD dome camera met video, netvoeding en besturing over Ethernet
Met de Vaddio Wall view CCU oplossing controleert u op afstand de camera en kunt u snel de camera instellen voor kleuren Gain, Gamma, Chroma, Knee en Iris.
De HD18 camera is full HD met een 1/3" CCD en een 18x lens en wordt door de CCU aangestuurd via een simpele ethernet UTP kabel verbinding voor controle, power/netvoeding en video.
U heeft dus op de plek waar de camera komt geen 220v nodig. De CCU geeft een HD component uitgang dus direct aansluitbaar op b.v. de HD TriCaster, en er is een separate composite uitgang voor b.v. preview afkijk.
De CCU kunt u aansluiten aan de Precision camera controller of ProductionView cameracontroller HD switcher.

Mooi te combineren met een NewTek TriCaster systeem.


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu