accessoiries newtek tricaster

Opties en Acc. NewTek TriCaster - NewTek TriCaster Marshall Aja professional video

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NewTek > TriCaster

860CS
Broadcast controller, alle bedieningsfuncties van de TriCaster 860 onder controle met deze controller. Ook gebruiken met de TriCaster 850/855

460CS
Speciale controller gemaakt voor de TriCaster 460 bedien alle functies snel en eenvoudig, ook te gebruiken met de TriCaster 410TriCaster Mini CS
Te grbuiken met de TriCaster Mini, TriCaster 40, 410 en 460, bedien schakel functies , video instart, virtuele set makkelijk door de overzichterlijke layout, uitgevoerd met T-Bar voor wipes en dissolves

850TW
Aparte controller voor media playback functies inclusief 1ch slomotion. Voorzien van jog functies, preset functies en mark-in en mark-uit knoppen, past perfect bij de CS controllers. (geschikt voor TriCaster 855 -455- 300 )


Live Text
Aparte karakter generator software voor op een externe PC computer.
De externe computer is via een ethernet verbinding gekoppeld aan de TriCaster, de operator kan eventueel zelf vanuit de externe computer de titles live in de uitzending plaatsen, Ideaal indien er b.v. uitslagen of veel tekst en graphics verwerkt moeten worden.
Wordt geleverd inclusief datalink,
waarmee u de karakter generator koppelt aan b.v. een sportuitslagen computer of RSS feed en databases, datalink zet dan uw data om in uw vormgeving.
Er worden 32bit Graphics aangemaakt.


Live set Virtual set Editor   VSE2.5                  
Eenvoudig veranderingen doorvoeren in een bestaande Virtuele Set als gebruiker binnen de TriCaster. U kunt hiermee simpel zelf een bestaande virtuele set aanpassen. leverbaar voor Alle TriCaster systemen

* Verander logo's of voeg logo's toe
* Maak start en eind punten voor de zoom en pan functies
* Verander de kleur van verschillende elementen binnen de set
* Verander achtergronden (background)
* Schakel weergave video monitoren en verander de plaats (positie, scale en rotatie)
* Verander de weergave mogelijkheden van meubels , tafels enz.
* Importeer Panorama foto's en maak hier van de 3D virtuele set
* Gebruik zoom, pan, en tilt bewegingen binnen de virtuele set zonder fysieke camera bediening
* Voeg uw eigen Artwork toe, importeer Adobe photoshop files en geef uw eigen look aan de virtuele set, maak van b.v. een hoge resolutie foto een virtuele set
* Verander de positie van personen binnen de live set
* 2x license 1x voor op de TriCaster 1x op een externe PC


Met de NewTek TriCaster heeft u de beschikking over een unieke 3D studio  Live Set,  maak uw eigen 3D wereld aan als een Journaal / Sport / Presentatie desk met gebruik van enkel een Chromakey doek op maar een paar vierkante meters.
Maak gebruik van meerdere studio's op het zelfde moment eventueel gekoppeld aan verschillende camera's voor dubbelpresentaties.
Met de Virtual Set Editor kunt u als gebruiker met een makkelijk te bedienen userinterface bestaande Virtuele sets makkelijk aanpassen met functies als Scale, Rotatie, kleur correctie, media browser,enz.enz.  Dus heeft u een Live Set in uw TriCaster  pas deze dan simpel aan met de optionele editor, zonder dat u kennis nodig heeft  van 3D compositing software.


* de te gebruiken opties zijn afhankelijk van het type TriCaster en software level

Shout, Automatiseer eenvoudig uw TriCaster
Met de Shout box kunt u als presentator zelf de TriCaster macro functies aansturen,  bereid uw prgramma voor met het aanmaken van marcro's voor allerlei handelingen, als overlay's, teksten, Graphics, video instart enz.  en automatiseer deze met de macro functie,  vervolgens brengt u de macro's onder een nummer in de Shoutbox.
Als presentator hoeft u enkel,  vervolgens met de draadloze afstand bediening de verschillende macro''s functies uit te laten voeren,  met een druk op de draadloze afstand bediening,  u kunt naar een bepaald macro nummer toegaan, of b.v. opeenvolgende macro's telkens af te vuren, en de TriCaster doet de rest.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu