NDI IP video over IP workflow van NewTek - NewTek TriCaster Marshall multicamera eindregie on line video

Distributie professionele video producten"
"Turnkey" Video (chromakey) live studio bouw
Regie systemen voor live opname en TVstation
NDI Video over IP toepassingen
Media consultancy, trainingen en workflow ondersteuning
Menu
Snow effect done in HTML 5
Een Goed 2020
Lines Broadcast
Ga naar de inhoud

NDI®

Fast. Easy. Video.

NewTek NDI tools
video over LAN netwerk
NDI Tools
Video over IP, Meer mogelijkheden, Meer content
Minder gedoe
NDI tools is een gratis te downloaden pakket van meerdere NDI IP applicaties om uw productie workflow makkelijker te maken.
NDI Studio
Bekijk elke video bron die op uw NDI Netwerk beschikbaar is, met overlay en audio
Bedien PTZ camera's, bouw uw eigen video wall of multiviewer
Neem direct NDI bronnen op vanaf meerdere bronnen naar uw media opslag
Remote control functies via een web server
NDI Uitgang waardoor u NDI monitor kunt gebruiken als een NDI Router voor video weergave op verschillende schermen
Bedien meerdere computers op afstand met  NDI IP KVM in combinatie met NDI Scan Converter

NDI Scanconverter
Capture de dekstop van uw computer scherm , Players en Webcams en zet dit als NDI bron op uw NDI netwerk, ook geschikt voor Games capture tot 120Hz of hoger zonder extra CPU belasting.
KVM ( Keyboard, Video, Mouse) functie in combinatie met NDI studio monitor hiermee kunt u uw computer op afstand op een andere werkplek over nemen.

NDI Import I/O voor Adobe CC
Importeer  uw opgenomen NDI media files direct in Adobe Creative Cloud software applicaties vanaf uw media opslag in uw netwerk. Wanneer NDI I/O voor Adbobe CC is geinstalleerd  worden de NDI files binnen Adobe CC applicaties herkend inclusief een ingebrande time stamp hierdoor is b.v. makkelijke multicam montage mogelijk.

NDI Acces Manager, NDI Virtual Input, NDI VLC Plugin, NDI HX driver, NDI Test patterns, NDI for Adobe CC
NewTek nieuwste generatie NDI IP video over IP  met o.a nieuwe functies en toepassingen;
* MultiCast en UniCast support   verstuur een NDI IP bron naar
  meerdere of enkele bestemming.
+ NDI Verbindingen via UDP connecties i.p.v. TCP
* High Efficiency mode  NDI HX  voor Full Frame en volledige
  resolutie over draadloze netwerken en netwerken met
  gelimiteerde bandbreedte
* PTZ camera support , en Connect Spark IP capture vereenvoudigt de aansturing en controle
  inclusief tally door integratie met NDI IP
* Remote functies voor op afstand starten van opname recorders
* KVM , Scherm , webvcam en VLC media capture en NDI routing functies


Weg met Routing perikelen
Produceer in een complete nieuwe gedachte, door gebruik te maken van beschikbare bronnen over uw IP netwerk en niet enkel meer tot die bronnen die via uw traditionele SDI router beschikbaar zijn.
NDI IP is royalty free dus gratis beschikbaar voor elke ontwikkelaar en fabrikant, denk aan de mogelijkheden die u krijgt met NDI IP om uw content te bereiken en te bewerken.
Reduceer kosten en gebruik minder tijd.
Denk na voordat u investeert in een nieuwe video infrastructuur, NewTek NDI gaat uit van een nieuwe denkwijze gebaseerd om informatie te versturen over standaard Ethernet LAN, door gebruik te maken van NDI efficiƫnte encoding en decoding technieken met een uitstekende performance , gelijktijdige meerdere streams met hoge video kwaliteit en ultra lage latency en neem afscheid van old school video met SDI en HDMI connecties.
ndi ip workflow
NewTek NDI IP video over IP protocol  maakt het mogelijk om over een standaard 1GB netwerk te communiceren en data uit te wisselen met andere NDI IP compatible producten (Hardware / Software).

NDI IP elimineert hierdoor de noodzaak van ingewikkelde coax kabel verbindingen, grote dure steekvelden, kabel matrixen, allerlei omzetters, ingewikkelde fill&key verbindingen SDI BNC kabels, HDMI verbindingen, capture kaarten, beperkingen aan coax kabel lengtes, dit is allemaal niet meer van toepassing.

NDI IP maakt een interconnectivity mogelijk tussen allerlei verschillende producten en applicaties en reduceert hiermee behoorlijk wat kosten en maakt systeem integratie overzichtelijker.

Gebruik van NDI IP realiseert een nieuwe workflow en kan een meer dan 75% kosten reductie tot stand brengen in vergelijk met bouw van een old school op coax kabel gebaseerde video studio.

NDI IP is door NewTek royalty free ter beschikking gesteld aan ontwikkelaars zodoende zijn er nu al meer dan 4000 producten wereldwijd NDI IP compatible.
NDI IP gebruikt een door NewTek ontwikkelde proprietary NDI codec wat toelaat dat video data over een standaard 1 Gigabit netwerk getransporteerd kan worden en dedicated 10Gigabit netwerk als bij de SMPTE norm is hierdoor niet nodig. Tevens is NDI IP resolutie onafhankelijk en dus geschikt van SD tot b.v. 8K  video.

NDI IP is een packet loss protocol dit houdt in dat indien er eenmaal een NDI codec gebruikt is er geen video kwaliteits verlies meer is.
Tevens heeft NDI een data protectie omdat er een NDI encoder en decoder gebruikt wordt.
Doordat er gebruikt gemaakt kan worden van een standaard 1 Gigibit netwerk , en goedkope netwerk switchers zijn er meerdere gelijktijdige NDI streams op het netwerk mogelijk, tevens is er intelligentie ingebouwd in het protocol om de gebruikte bandbreedte af te stemmen op het gebruik.

NDI IP is een bi-directional protocol met gelijktijdig gebruik van meerdere video stream, die gelijktijdig door elke NDI applicatie op het netwerk is te gebruiken. Het is dus geen enkele point to point verbinding als bij SMPTE IP video.
NDI IP is resolutie onafhankelijk en geschikt voor alle frame rates met of zonder Alpha  inclusief 2K,4K,8K video en geschikt voor 16 kanalen audio.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie van NewTek NDI IP toepassingen, NewTek Eindregie TriCaster en NDI PTZ remote camera's in onze Chromakey demonstratie video studio met 3D virtuele sets en augmented reality.
Terug naar de inhoud