infoboard visiosign informatie systemen - NewTek TriCaster Marshall Aja professional video

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hoe kunnen we effectief en snel communiceren binnen de bedrijfsstructuur en naar onze klanten/bezoekers binnen de onderneming, school, instituut, gemeente enz. op een zodanige wijze dat actuele en op dat moment noodzakelijke informatie efficient wordt overgebracht.

Infoboard is hiervoor de oplossing, een uniek communicatie en presentatie medium in feite een dynamisch electronisch notitieblok opgedeeld in secties, welke makkelijk in zijn geheel of in gedeeltes aangepast en verandert kan worden,vanuit elke locatie in de wereld.
Voeg eenvoudig veranderingen door via een webinterface en plaats texten, logo's schema's, plaatjes, of integreer  externe website informatie binnen uw infoboard systeem.
Door de indeling in secties is ook de toevoer van informatie makkelijk op te splitsen, b.v. bij een receptie kan de receptionist informatie toevoegen of weglaten over het te ontvangen bezoek, er is dan geen toegang tot de andere secties.
Ook een lokale filiaalmanager kan informatie toevoegen of weghalen voor zijn vestiging, terwijl hij de algemene corporate informatie niet kan veranderen, alles via een simpele webbrowse functie vanaf elke werkplek.


Neem contact met ons op voor verdere informatie, demonstratie , "turnkey levering" mogelijk inclusief schermen, montage, technische support, workflow ondersteuning enz.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu