Creatieve software NewTek NDI tools - NewTek TriCaster Marshall multicamera eindregie on line video

Distributie professionele video producten"
"Turnkey" Video (chromakey) live studio bouw
Regie systemen voor live opname en TVstation
NDI Video over IP toepassingen
Media consultancy, trainingen en workflow ondersteuning
Menu
Lines Broadcast
Ga naar de inhoud
NewTek
software tricaster newtek

Software van NewTek is gemaakt om u te helpen met uw creativiteit en om nog meer rendement te halen uit uw TriCaster of 3play systeem.
Hierdoor voegt u meer visualisatie toe en kunt u sneller en efficiƫnter produceren.
software newtek tricaster
TriCaster Advanced Edition
Voeg een extra 100 functies toe aan de al zeer uitgebreide mogelijkheden van de TriCaster.

NewTek NDI IP applicaties
Stap over naar een op een video over IP gebaseerde werkomgeving en verbindt computers en apparatuur via NDI ip hierdoor ontstaat een nieuwe werkwijze in combinatie met standaard netwerk producten.
Gebruik gratis en koop applicaties om NDI IP te kunnen gebruiken o.a. om b.v. Adbobe Creative Cloud projecten te integreren direct vanuit de time line.

virtuele set editer tricaster
Virtual Set Editor
Maak uw eigen virtuele studio of presentatie ruimte virtueel dus zonder fysiek decor meer met spaanplaat of spijkers, zonder beperkingen ook in een 360graden omgeving en maak snel virtuele sets door b.v. gebruik te maken van panorama foto's of vanuit zelf ontworpen PDS files uit photoshop. Voeg logo's , animaties, reflecties en schaduwen toe, en manipuleer of verander bestaande 3D virtuele sets als gebruiker. Indien gewenst kunnen wij voor u op uw specificatie en vormgeving 3D virtuele sets aanmaken.


Live Tekst
De ingebouwde tekst generator van de TriCaster is ook leverbaar als een stand alone tekstgenerator voor gebruik op een externe computer. Live Tekst wordt dan via een NDI IP ethernet verbinding gekoppeld aan de TriCaster en een operator kan vanuit LiveTekst zelf teksten.graphics in de uitzending plaatsen. Tevens zijn diverse templates te krijgen om voor b.v. sport uitzendingen.
Ook is een datalink functie ingebouwd om data als RSS feeds, spreadsheet data , tekst data enz. in vormgeving naar de TriCaster te sturen.


.

.

Terug naar de inhoud