ChromaKey greenscreen studio opname en studiobouw Newtek - NewTek TriCaster Marshall multicamera eindregie on line video

Distributie professionele video producten"
"Turnkey" Video (chromakey) live studio bouw
Regie systemen voor live opname en TVstation
NDI Video over IP toepassingen
Media consultancy, trainingen en workflow ondersteuning
Menu
Lines Broadcast
Ga naar de inhoud
greenscreen chromakey studio
Uw eigen 3D virtuele studio zo realistisch als u zelf wilt
Spaanplaat of uw eigen realiteit in 3D
U kunt natuurlijk met wat spaanplaat hamer en spijkers uw eigen decor maken,  een bloempot met varens erbij en een uittrek banner en klaar is uw poormans video studio, jammer genoeg oogt het dan ook zo en er is weinig variatie meer mogelijk.
U kunt ook kiezen voor een TriCaster multicamera regie oplossing met de ingebouwde 3D virtuele set gebaseerd op de unieke gepatenteerde algoritmes van NewTek LightWave 3D compositing software, het meest gebruikte 3D compositing software in de hollywood blockbuster industrie, ongeevenaard in zijn realistische renderering.
Deze chromakey technieken vind je terug in de NewTek virtuele sets en kwaliteit van de chromakey plus allerelei extra functies als virtuele camera bewegingen (geen camera operator nodig).

Op slechts een paar vierkante ruimte plaats je een groene wand of bouwt u een cyclorama wand en start uw eigen show in uw vormgeving, met bewegende virtuele camera's , in en uitzoomen, schaduwen en reflecties. Virtuele 3D sets kunt u zelf maken met een 3D compositing programma, wij kunnen dit voor u verzorgen, ook u kunt kant en klare sets aankopen. Maar ook met hulp van het NewTek virtuele set editor software programma makkelijk sets maken met behulp van foto's en gebruik van PSD Photoshop layers. Vroeger (en nog steeds bij andere merken) moest u een uitgekiend lichtplan hebben en een strakke chromakey wand, door de NewTek chromakeyer te gebruiken is dit eigenlijk niet meer nodig, en een chromakey screenscreen opzet is derhalve snel opgebouwd. Door het gebruik van de NewTek virtuele sets past u uw presentatie makkelijk aan, in de ochtend een praatprogramma of interview sessie, in de middag een sportprogramma in uw eigen sport studio zonder van plek te veranderen. Prachtig toch, maak een vrijblijvende afspraak voor een demonstratie inclusief 3D Vrituele Set gebruik in Chromakey studio.

.

Maak snel een virtuele set van een (panorama) foto
In de video ziet u een voorbeeld van een virtuele 360graden set gemaak vanuit een panorama foto waarbij enige items als b.v. de trap zijn uitgesneden in Photoshop, met gebruik van NewTek virtuele set editor is alles geschikt gemaakt om te worden gebruikt als virtueel decor. Zo maakt u snel en doeltreffend sets van bijzondere locaties. En u hoeft voor de opname de deur niet uit.

In combinatie met de TriCaster kunnen wij u een volledig concept aanbieden en leveren inclusief randapparatuur als Chromakey Wand/Doek, Studiolicht, Camera's, Audio enz. in een aantrekkelijk bundle voorstel.
Eventueel gekoppeld aan het maken van uw persoonlijke 3D virtuele sets, training en workflow ondersteuning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo inclusief 3D virtuele set gebruik.
Maar een enkele opname nodig ? wij kunnen dit voor u volledig verzorgen in uw eigen vormgeving in onze eigen chromakey studio.
Terug naar de inhoud