NDI IP video over IP NewTek - NewTek TriCaster Marshall multicamera registratie

Lines Broadcast

Distributie professionele video producten
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NewTek


Complete access, control, and creativity over IP.
Stap af van de connectie limieten van traditionele video infrastructuur en transformeer naadloos naar video over IP met NewTek's innovatieve Network Device Interface technology, met kant en klare gratis en koop applicaties om uw video workflow makkelijker te maken.Weg met Routing perikelen
Produceer in een complete nieuwe gedachte, door gebruik te maken van beschikbare bronnen over uw IP netwerk en niet enkel meer tot die bronnen die via uw traditionele SDI router beschikbaar zijn.
NDI IP is royalty free dus gratis beschikbaar voor elke ontwikkelaar en fabrikant, denk aan de mogelijkheden die u krijgt met NDI IP om uw content te bereiken en te bewerken.
Reduceer kosten en gebruik minder tijd.
Denk na voordat u investeert in een nieuwe video infrastructuur, NewTek NDI gaat uit van een nieuwe denkwijze gebaseerd om informatie te versturen over standaard Ethernet LAN, door gebruik te maken van NDI efficiënte encoding en decoding technieken met een uitstekende performance , gelijktijdige meerdere streams met hoge video kwaliteit en ultra lage latency
ndi ip workflow

.

Gebruik capture kaarten voor NDI IP
Zet SDI signalen om naar NDI video over IP als NDI stream met b.v. NewTek connect pro software en een compatible NDI enabled capture kaart, met connect pro heeft u dan gelijk een multiviewer en multitrack recorder.
SDI HD signalen als NDI IP video vanuit een werkstation met een capture kaart kunnen via het netwerk ook direct gebruikt worden door b.v. de TriCaster of andere NDI IP geschikte software / hardware. En NDI IP video gaat gewoon over uw standaard Ethernet GiGabyte IP infrastuctuur.

.

IsoCorder Pro
NewTek IsoCorder Pro is één van de vele NDI IP applicaties die u kunt gebruiken voor video over IP toepassingen.
IsoCorder Pro is een multichannel video recorder capture software te gebruiken als extra recorder voor de NewTek TriCaster maar is ook als standalone multichannel NDI inputs recorder,neem tot 16 NDI bronnen op  incl. aplpha channel, 8ch audio en met onafhankelijke instellingen per ingang. Inclusief color correctie proc amp, waveform en vectorscope.
IsoCorder pro is een koop software maar er is ook een gratis Isocorder app. voor 2ch recording.

.Een nieuwe werkwijze voor professioneel video produceren
Een enkele gekoppelde werkomgeving via een standaard netwerk infrastructuur waarbij alle apparatuur en computers aan elkaar gekoppeld zijn en elke bron gelijktijdig ook een uitgang is.
Dit is pas (live) productie zonder limieten.

Merk en trade namen zijn voorbhouden aan de respectievelijke eigenaren
Eventueel genoemde prijzen zijn exclusief btw
wwf
sea shepherd
Leveringen na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu